Camping

Furustrand er en svært populær campingplass med begrenset antall døgnplasser. Vi har åpent gjennom hele året. Døgnplasser kan forhåndsbestilles for minimum 7 dager. Vi holder også av plass om du ringer ankomstdagen, ellers gjelder førstemann til mølla-prinsippet. Furustrand har fasiliteter av god standard, og felles uteområder som kan brukes av alle våre gjester.

Adgangskort til vaskeri og sanitæranlegg kjøpes i resepsjonen. Alle campinggjester har gratis adgang til felleskjøkken og TV-stue. Adgangskort fåes i resepsjonen.

Fasiliteter

Unisex sanitæranlegg med familierom
Vaskemaskin og tørketrommel kr 50,- per omgang
Dusj 5 kr per minutt i sanitæranlegget
Felleskjøkken med oppvaskmaskin og TV-stue
Handicapvennlig dusj og toalett
Tømmestasjon for gråvann og toalett

Bobil

Våre døgnplasser er tilpasset bobiler inntil 7,5 m inkl markise. Et fåtall plasser kan ha fortelt, og passer til bobiler inntil 8,5 m. Plassene ligger i 1. og 2. rekke til Ringshaugstranda, og kan forhåndsbestilles for minimum 7 dager. Vi holder også av plass om du ringer ankomstdagen, ellers gjelder førstemann til mølla-prinsippet.. Alle våre plasser leies ut inklusive strøm.

Campingvogn

Våre døgnplasser er tilpasset campingvogner inntil 6,5 m inkl markise. Et fåtall plasser er større, og kan ha fortelt. Plassene ligger i 1. og 2. rekke til Ringshaugstranda, og kan forhåndsbestilles for minimum 7 dager. Vi holder også av plass om du ringer ankomstdagen, ellers gjelder førstemann til mølla-prinsippet. Alle våre plasser leies ut inklusive strøm.

Telt

Ta gjerne med teltet for et fint opphold på Furustrand. Leier du teltplass hos oss kan du selvfølgelig benytte deg av sanitæranlegg, kjøkken med tv krok, fellesområder og gratis wifi. Teltplass kan forhåndsbestilles for minimum 7 dager. Det er kort vei til fine strender og gode fasiliteter for deg som vil bo i telt.

Helårsleie

Furustrand har anledning til å tilby helårsplasser fram til 1.1.35. Vi har pr. i dag ingen ledige helårsplasser. Dersom du ønsker det, kan vi sette deg på en venteliste, så tar vi kontakt om det blir en ledig plass. Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Kart over campingplass og hytter

kart over campingplass