Camping

Furustrand er en svært populær campingplass med begrenset antall døgnplasser. Vi har åpent fra 1. mai til 15. september. Døgnplasser kan forhåndsbestilles for minimum 7 dager. Vi holder også av plass om du ringer ankomstdagen, ellers gjelder førstemann til mølla-prinsippet. Furustrand har fasiliteter av god standard, og felles uteområder som kan brukes av alle våre gjester. Fasiliteter for campinggjester: Unisex sanitæranlegg med familierom Dusj 5 kr per minutt i sanitæranlegget Handicapvennlig dusj og toalett Vaskemaskin og tørketrommel kr 50,- per omgang Felleskjøkken med oppvaskmaskin og TV-stue Tømmestasjon for gråvann og toalett Adgangskort til vaskeri og sanitæranlegg kjøpes i resepsjonen. Alle campinggjester har gratis adgang til felleskjøkken og TV-stue. Adgangskort fåes i resepsjonen.

Resultat FROMDATE  -  TODATE

Antall

Personer

Henter pris
Bestill Vis handlekurv
Ikke tilgjengelig i valgt periode
Vis tilgjengelighet

Pensjon

Ingen ledig kapasitet for valgt periode

 
Produkt
Periode
Antall pers.
Sum total
-
Person:
Notater:
 
x
 
 
 
Sum Total
 
 
Logg inn eller registrer deg for å bestille
E-post
Ikke en gyldig e-postadresse
E-post
E-post kan ikke være tomt
Gjenta e-post
E-post er ulik
E-post er like
Passord
For kort (min 5 tegn)
Svakt passord
Middels passord
Sterkt passord
Passord kan ikke være tomt
Gjenta passord
Passord er ulik
Passord er like

Fornavn
Fornavn kan ikke være tomt
Etternavn
Etternavn kan ikke være tomt
Firma
 
Gate
Gatekan ikke være tomt
Nasjonalitet
Nasjonalitet kan ikke være tomt
Postnr
Postnr. må inneholde fire sifre
Sted
Sted kan ikke være tomt
Telefon
Telefon kan ikke være tomt
Vennligst les og godta for å fortsette bestilling
Henter avtale...

Bobil

Våre døgnplasser er tilpasset bobiler inntil 7,5 m inkl markise. Et fåtall plasser kan ha fortelt, og passer til bobiler inntil 8,5 m. Plassene ligger i 1. og 2. rekke til Ringshaugstranda, og kan forhåndsbestilles for minimum 7 dager. Vi holder også av plass om du ringer ankomstdagen, ellers gjelder førstemann til mølla-prinsippet.. Alle våre plasser leies ut inklusive strøm.

Campingvogn

Våre døgnplasser er tilpasset campingvogner inntil 6,5 m inkl markise. Et fåtall plasser er større, og kan ha fortelt. Plassene ligger i 1. og 2. rekke til Ringshaugstranda, og kan forhåndsbestilles for minimum 7 dager. Vi holder også av plass om du ringer ankomstdagen, ellers gjelder førstemann til mølla-prinsippet. Alle våre plasser leies ut inklusive strøm.

Telt

Ta gjerne med teltet for et fint opphold på Furustrand. Leier du teltplass hos oss kan du selvfølgelig benytte deg av sanitæranlegg, kjøkken med tv krok, fellesområder og gratis wifi. Det er kort vei til fine strender og gode fasiliteter for deg som vil bo i telt.

Helårsleie

Furustrand har anledning til å tilby helårsplasser fram til 1.1.25. Vi har pr. i dag ingen ledige helårsplasser. Dersom du ønsker det, kan vi sette deg på en venteliste, så tar vi kontakt om det blir en ledig plass. Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Kart 2022