Opplevelser

Furustrand, Tønsberg og Vestfold byr på mange opplevelser og aktiviteter for hele familien. Du finner oss i strandkanten ved Oslofjorden med alle gleder det byr på for små og store. Ønsker du litt byliv er Tønsberg bare en kort kjøretur unna, med sin rike historie som Norges eldste by grunnlagt før år 871. Det er også flotte turmuligheter med Furustrand og Kyststien som utgangspunkt.

Strandliv

Strandliv

Furustrand har en egen liten strand og Ringshaugstranda som nærmeste nabo. Den er kjent som en av Oslofjordens flotteste sandstrender og egner seg godt for barn. Ringshaugstranda er merket med Blått flagg for godt strandmiljø og vannkvalitet. Les mer om Ringshaugstranda

Campingplasstyveriene

Aktiviteter

Det er gode muligheter for aktiviteter og lek på Furustrand. Nytt i år er Jørn Lier Horsts digitale rebusløype «Campingplasstyveriene» Vi har felles grillplass for gjestene våre, lekeplass for barna rett ved stranda og Pentanque-bane. Ringshaugstranda har to sandvolleyballbaner og området brukes mye til kiting og brettseiling.

Fiske

Fiske er en svært populær aktivitet for store og små her på Furustrand, året rundt. Vi er spesielt kjent for sjøørretfisket men du kan også få hvitting, sei, makrell og ål på kroken. Vi anbefaler også et besøk til fiskemottaket i Sandøsund på Hvasser. Har du spørsmål om aktiviteter? Kontakt oss gjerne!

Kyststien

Furustrand er et flott utgangspunkt for turer i området. Kyststien Karlsvika-Vallø slynger seg gjennom Furustrand og strekker seg over 5 km langs Oslofjorden. Det er gode muligheter for pauser, lek og bading underveis. Og blir det ikke langt nok, kan du vandre helt til idylliske Åsgårdstrand Se mer om Kyststien

Visit Vestfold

Vestfold er en region full av opplevelser og aktiviteter som passer for alle. Vi anbefaler et besøk på nettsiden til Visit Vestfold for mer informasjon om hva regionen kan tilby både sommer og vinter.