Kyststien

Published by on 3. mars 2023
Categories: Hovedside

Furustrand er et flott utgangspunkt for turer i området. Kyststien Karlsvika-Vallø slynger seg gjennom Furustrand og strekker seg over 5 km langs Oslofjorden. Du kan vandre helt til idylliske Åsgårdstrand.

Kyststien i Tønsberg er en flott tursti som går langs kysten og gir fantastisk utsikt over Oslofjorden og de omkringliggende øyene. Stien starter på brygga i Tønsberg sentrum og går videre langs Tønsbergfjorden, forbi flere idylliske småbåthavner og strender.

En del av kyststien går også langs Ringshaugstranda, som er en populær strand for bading og vannsport. Her kan man ta en pause og nyte utsikten, eller fortsette videre langs stien og utforske mer av området.

Videre langs kyststien kommer man til Hvasser, som er en populær øy i Tønsberg-skjærgården. Her kan man se mange flotte hytter og vakre kystlandskap, og man kan også besøke flere spisesteder og kafeer langs stien.

Fra Hvasser går kyststien videre til Verdens Ende, som er et populært turmål og et av de mest fotograferte stedene i Vestfold. Her kan man se solnedgangen og nyte utsikten over havet og de mange små øyene i området.

Kyststien i Tønsberg er godt merket og relativt enkel å følge, og den passer for både turgåere og syklister. Det er også flere steder langs stien hvor man kan sette seg ned og nyte utsikten eller ta en pause. Sammen med den vakre naturen og de mange idylliske stedene langs kysten, gjør dette kyststien til en flott opplevelse for alle som besøker Tønsberg-området.